/Hodhi alumin të shkrirë në folenë e milingonave, por ngeli pa fjale nga ajo qe nxori(Video)

Hodhi alumin të shkrirë në folenë e milingonave, por ngeli pa fjale nga ajo qe nxori(Video)

Milingonat janë të njohura si punëtor të mëdhenj që gjithmonë janë në lëvizje.

Sjelljet e tyre i kanë fascionuar shumë shkencëtarë.

Por, a jeni pyetur ndonjëherë se si duket brenda foleja e tyre?
Ky njeri u përpoq ta kuptonte dhe …rezultati është i jashtëzakonshëm.
Shikojeni!