/Horror ne Kukës te Shqipërisë: E djeg te gjalle gruan vetëm sepse nuk…(VIDEO)

Horror ne Kukës te Shqipërisë: E djeg te gjalle gruan vetëm sepse nuk…(VIDEO)

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Kukës. Një grua është djegur dhe është dërguar në gjendje të rëndë në spitalin e Lezhës.

Nga raportimet e para mësohet se gruaja ka djegie të rënda në trup.

Mjekët në spitalin e Lezhës kanë vlerësuar se e plagosura ka nevojë për mjekim të specializuar, kësisoj gruaja po transportohet menjëherë drejt kryeqytetit.

Po sipas policisë, 45 vjeçarja para se ti vinte flakën vetes i ka telefonuar kunatës por si ka folur duke e lënë telefonin hapur dhe menjëherë i ka vënë flakën vetes.

Kunata e shtetases B.P, ka bërë të mundur fikjen e flakëve, por shtetasja B.P kishte pësuar djegie të rënda në trup.