/Humb jetën në AKSlDENT gazetarja 26-vjeçare

Humb jetën në AKSlDENT gazetarja 26-vjeçare

Vetëm 26 vjeç, ka humbur jetën pas një ak sidenti me motorr gazetarja amerikane Jenny Lenzini.

Motori me të cilën udhëtonte gazetarja humbi kontrollin dhe u përp las me një pemë.

Ngjarja e rëndë ndodhi në North Port të Florida. Drejtuesi i motorit h umbi jetën menjëherë, ndërsa gazetarja u dërgua me helikopter në një spital.

Plagët ishin të rënda për 26-vjeçaren, e cila hu mbi jetën disa momente pasi u dërgua për mjekim.

E reja kishte pak kohë që punonte për NBC2 dhe ABC7 në Florida.

Muajt e kaluar ajo kishte mbuluar ngjarje si ato të koronavirusit, apo stuhisë tropikale Laura.