/Humb jetën nga MBlDOZA në moshë të re grimieria shqiptare

Humb jetën nga MBlDOZA në moshë të re grimieria shqiptare

Make-up artisja e njohur Kosovare, Marigona Obërtinca ka nd.ërruar jetë ditën e sotme.

Sipas mediave të Kosovës, ajo që është më e dh.imbshme pas ndarjes nga jeta së saj është arsyeja që e çuar drejt vd.ekjes

Bëhet e ditur se artisja kosovare ka vd.ekur nga mbid.oza.

Ajo prej ditësh ishte shtruar në spital pas përdorimit të tepruar të lë.ndëve nar.k.otike dhe nuk ka arritur të mbij.etonte.

Sakaq, përdorimi i lëndëve nar.ko.tikëve në Kosovë është në nivel shqetësues kohët e fundit.

Sipas statistikat numri i përdoruesve të dr.ogës po rritet dhe Kosova është duke u përballur me një problem shtesë, pas vi.rusit, përqindje e lartë e përdoruesve të lëndëve n.arko.tike.