/“Humbje e madhe, jam i pikeIIuar…”, Lulzim Basha ndan lajmin e HlDHUR 2 jave para zgjedhjeve

“Humbje e madhe, jam i pikeIIuar…”, Lulzim Basha ndan lajmin e HlDHUR 2 jave para zgjedhjeve

Kreu i PD-së Lulzim Basha ka dërguar mesazh ngushëllimi pas ndarjes nga jeta të Sheh Haxhi Fejzi Zaganjorit.

Basha shprehet se përfaqësuesi i rëndësishëm fetar është simbol i patriotit dhe qytetarit shkodran.

Postimi i Bashës:

Me trishtim të thellë mësova për ndarjen nga jeta të Sheh Haxhi Fejzi Zaganjorit, simbol i patriotit dhe qytetarit shkodran, klerik i nderuar,

mishërim i përkushtimit ndaj besimit në Zot dhe respektit e bashkëpunimit ndërfetar, personalitet me kontribute për Shkodrën e më gjerë.

Jam shpirtërisht pranë znj. Valdete, familjes Zaganjori dhe miqve të tij të shumtë në këtë humbje të madhe për ta dhe për Shkodrën.

Sot humba një mik të çmuar, këshillat e urta dhe fjala e të cilit do të më mungojnë shumë.

Zoti e mëshiroftë dhe i dhëntë paqen e përjetshme!