/HUMBl të fejuarën nga TËRMETl, flet Greg Rama: Ka ndikuar TMERRËSlSHT shumë tek unë…

HUMBl të fejuarën nga TËRMETl, flet Greg Rama: Ka ndikuar TMERRËSlSHT shumë tek unë…

Të;rmeti i 26 nëntorit mori dhjetëra j;etë e mes tyre ishte edhe Kristi Reçi, vajza që studionte për mjekësi dhe e la ën;drrën përgjys. Më vonë mediat raportuan se Kristi ishte e fejuara e djalit të kryeministrit. Greg Rama së fundmi në një intervistë për “Euronews Albania”, ka treguar se nd;arja nga j;eta e Kristit ka ndikuar shumë tek ai dhe tek krijimtaria e tij. 

Gregu u shpreh se i vjen k;eq që po rtaIet kanë abu zuar dhe vetëm pak kohë pas nda rjes nga jeta të Kristit, ia bënë shoqen e tij Xhesi për të dashur.

Greg Rama: “Le të mos e personalizojmë shumë këtë pjesë, por nëse pyetja jote është” “A ka lidhje sadopak kjo punë me ngj arjen fatk eqe të të;rmetit”, sigurisht edhe ajo ka ndikuar. Ka ndikuar tm errësisht shumë tek unë, dhe tek krijimtaria ime. Kristi ka qenë një mikeshë dhe më shumë se kaq. E gjithë kjo histori por taIesh, lajmesh…në rregull, unë e mirëkuptoj. Nuk ka qenë aspak me qëllime të k;ëqija, por më vjen k;eq që në shumë raste është neglizhuar pjesa që shpirti i saj dhe i atyre që ikën bashkë me të, të Iihet i qetë. Nuk janë lënë të qetë në shumë raste dhe për këtë më vjen k eq”

“Më vjen shumë k eq. Tani ajo histori ka kaluar dhe nuk e kthejmë dot më fatk eqësisht, por më vjen po aq ke q kur sa herë ju jepet mundësia të komentojnë, për shembull, ndodhi para pak kohësh me një shoqen time, me Xhesin, që u bë një lajm nëpër të gjitha portaIet e mundshme që përfIitet se është në lidhje me…”

“Shiko unë Xhesin e kam vetëm shoqe më kupton, dhe Xhesi është një vajzë shumë e mirë, është fat ta njohësh jo më ta kesh mikeshë dhe më vjen mirë që në këtë rast ishte Xhesi, e cila ishte shumë mirëkuptuese ndaj këtyre lajmeve sepse mund të ishte dikush tjetër. Mund të ishte, nuk e di, dikush që nuk do e përjetonte aspak mirë një koment të tillë”