/Hyn në dyqan me një palë pantallona dhe del me 8 palë, ja çfarë i bën pronari i dyqanit gruas

Hyn në dyqan me një palë pantallona dhe del me 8 palë, ja çfarë i bën pronari i dyqanit gruas

Tenton të vj edhë 8 palë pantallona duke i veshur njëra mbi tjetrën.

Një grua ka tentuar të v jedhë 8 palë pantallona duke i veshur të gjitha në të njëjtën kohë, së bashku me të vetat.

Ajo u përpoq të dilte nga dyqani e veshur me 9 palë pantallona por u kap mat dhe u urdhërua që ti hiqte.

Mendohet se gruaja është nga Venezuela por vendndodhja e saktë e incidentit nuk dihet.

Ndërkohë që video është bërë virale në Peru.

Në video, gruaja e paidentifikuar, shihet në banjo duke hequr të gjitha palët e xhinsave që tentoi ti v idhte.

https://youtu.be/VJiTrvhhZE0