/I bëri “bllok” në Facebook, pIas GRUSHTl me 2 motrat në Tiranë!!!

I bëri “bllok” në Facebook, pIas GRUSHTl me 2 motrat në Tiranë!!!

Dy motra u rr.ahën keqazi me njëra tjetrën, pas një keqk uptimi të motrës së madhe që i shkroi më të voglës që mos ta besdiste.

Në nerva e sipër më e vogla ka reaguar duke i bërë bllok në Facebook.

Kaq ka mjaftuar që të dyja motrat të përl.eshen me njëra- tjetrën dhe është dashur ndërhyrja e bashkëshortëve të secilës për të shuar gj akrat.


Të dyja motrat që janë gjithashtu edhe fqinje po sh erri nuk mbeti mes tyre dhe ma ngjarjen tanimë po merret policia. Të dyja motra kanë bërë deklarimet e rastit sesi ndodhi sh erri:

G. P, që është motra e madhe shkoi tek shtëpia e të voglës pasi ajo i bllokoi aksesin në facebook.

E vogla i ka kërkuar llogari se përse ajo i kishte shkruar mos më bezdis në telefon, shkruan gazeta “Si”.

Në nerva e sipër sipas procesverbalit, oficerja V.P shkruan se më e madhja rr ëmbeu një dërrasë druri dhe me të tentoi të që llonte kunatin që po përpiqej t’i ndante.

Të njëjtin veprim rezulton të ketë kryer edhe djali i G.P që ka shpresuar se motrat do qetësoheshin.

Por sipas procesverbalit, burri i motrës së vogël që është shtetas i huaj është nxehur dhe ka reaguar duke që lluar kunatën.

Me nerva është bërë edhe vëllai i dy grave që po ashtu ka go ditur, kunatin tjetër.

Sipas burimeve të gazetës, në sh err janë përfshirë edhe meshkujt e tjetër të tre familjeve me nipa e kryefamiljarë ku të gjithë patën d ëmtime me fraktura dhe gërvishje në qafë, në krahë , kofshë e shpatull.

Së paku kështu referon policia që pasi ka kontrolluar banesat dhe nuk ka zbuluar sende të ndalu ara dhe të paligjshme i referoi të gjithë familjarët për dyshimet e dh unës në familje.