/I biri është Iidhur me këngëtaren shqiptare,ja çfarë bën Victoria Beckham pasi e merr vesh Iajmin

I biri është Iidhur me këngëtaren shqiptare,ja çfarë bën Victoria Beckham pasi e merr vesh Iajmin

Prej disa ditësh në media, po qarkullon lajmi se Victoria dhe David Beckham kanë ndikuar që djali i tyre Brooklyn të mos dalë me këngëtaren me origjinë shqiptare, Rita Orën.

Sipas asaj që shkruajnë mediat ndërkombëtare Victoria nuk e aprovoi asnjëherë afrimitetin mes Ritës dhe djalit të saj, të cilin e zbuloi në maj të vitit 2017.

Në atë kohë Brooklyn ishte vetëm 18-vjeç dhe dyshohet se mes tij dhe këngëtares pati edhe disa momente lNTlME para se prindërit e tij t’i ndanin.

“Daily Mail” shkruan se një burim ka thënë për ta:

Ajo nuk donte që djali i saj të merrte një rrugë të gabuar dhe nuk donte që ata të dilnin së bashku.

Kështu që ata e larguan Brooklyn nga ajo dhe e këshilluan të mos flisnin më.”

Po sipas këtij burimi David dhe Victoria nuk do e miratonin kurrë një Iidhje të tillë mes djalit të tyre dhe Rita Orës.