/I biri u martua me një të panjohur, babai shokon me pretendimet për nusen: Doja të ishte …

I biri u martua me një të panjohur, babai shokon me pretendimet për nusen: Doja të ishte …

Ndjekësit e programit “Married At First Sight” janë rev.oltuar nga komentet e një prej prindërve të të sapomartuarve.

Komentet jo dhe aq të mira i bëri babai i dhëndrit, i cili mesa duket nuk ishte edhe aq i lumtur me zgjedhjen e të birit.

Ndërkohë që nëna e dhëndrit, Jack ishte dakord me idenë që i biri u martua me një të panjohur, babai Mark kishte rezervat e tij.

Ai nisi të komentonte pamjen e të resë duke shtuar që me siguri martesa nuk do të zgjaste.

Përpara se të shihte nusen, Mark ishte shprehur:

Shpresoj që të jetë elegante, mjaft atletike si dhe e edukuar. Le të shpresojmë që do të jetë edhe një vajzë gazmore.”
Pasi e pa nusen ai tha para kamerave që nusja nuk ishte fare për shijet e djalit të tij. Komentet e tij shkaktuan një “lumë” komentesh negative në rrjetet sociale.