I burgosuri kryen marredhenie me te dashuren ne burg ne pranine e policeve

  0
  431

  Aty ai e ka gjithmonë afër të dashurën, Karen, mund të hajë ç’të dojë, të përdorë telefonin, dhe ndonëse duhet të mbikëqyret nga 3 officerë, ai bën selfie më telefonin e së dashurës.

  Karen, e dashura e 29 vjeçarit rrëfen se ata kanë kryer marrëdhënie seksuale shumë herë, ndërsa rojet ose kanë dalur nga dhoma, ose janë treguar indiferentë.


  Gangsteri Madigen është dënuar në moshën 14 vjeçare, për shtënie me armë dhe posedim droge.

  Pas një aksidenti me makinë, ai supozohet të jetë i paralizuar nga mesi poshtë.