/I DALlN MESAZHET SHQlPTARES NGA GJERMANI QE PO E TR ADHTON BURRlN PËR NJË DJALË NGA KOSOVA

I DALlN MESAZHET SHQlPTARES NGA GJERMANI QE PO E TR ADHTON BURRlN PËR NJË DJALË NGA KOSOVA

I DALIN MESAZHET SHQIPTARES NGA GJERMANI QE PO E TR,ADHTON BURRIN PËR NJË DJALË NGA KOSOVA

Një burrë nga Kosova i cili jeton ne Gjermani ka publikuar mesazhet e gruas se tij duke komunikuar me një djalë i cili jeton ne Kosovë.

Ai ka treguar te gjitha mesazhet qe gruaja e ti i ka dërguar ne Viber me te dashurin nga Kosova.

Madje ne mesazhe gruaja i thotë djalit qe shpejt do t’ia dërgon edhe 300 euro tjera, si dhe thotë se shpejt do te takohen pasi do te bëjë gjithçka për te.