/I DASHURl IKU JASHTË SHTETIT, VAJZA BËN VEPRlMlN E PAPRlTUR. SHOKU I SAJ DO TE….!!!

I DASHURl IKU JASHTË SHTETIT, VAJZA BËN VEPRlMlN E PAPRlTUR. SHOKU I SAJ DO TE….!!!

E dashur Deidre,

Jam ende i dashuruar me vajzën që kam dashur që në fillore, por ajo është e lidhur me dikë tjetër.

Unë jam një djalë 26 vjeçar dhe jam rritur me të, ajo tani është 25 vjeç. Familjet tona ishin fqinje.

E dua dhe do më pëlqente të kisha një lidhje me të.

Ajo është njohur me djalë në universitet i cili është 23 vjeç dhe thotë se e do.

Ai është i mirë mjaftueshëm dhe mendova se mund të ishim miq.

Ajo më tha se ai do të largohej për një vit dhe mendova se më erdhi mundësia për ta bërë për vete, por ajo po pret që ai të kthehet.

Unë nuk ndihem njësoj si më parë lidhur me miqësinë sepse mendoj se ajo duhet të lidhet me mua.

DEIDRE thotë: Në situata të tilla nuk ka vend fjala ‘duhet të jetë me mua’.Nëse ajo është e përkushtuar ndaj të dashurit të saj, më e mira do të ishtë të sprapseni.

Dilni me njerëz të tjerë dhe argëtohuni.

Nëse ajo dhe i dashuri i saj do të ndahen më vonë, do të keni mundësinë ta ftoni në një takim.Paç fat.