/I dashuruar marrëzisht me vendin tonë/ Ky është i riu nga Amerika që la Nju Jorkun për Pogradecin

I dashuruar marrëzisht me vendin tonë/ Ky është i riu nga Amerika që la Nju Jorkun për Pogradecin

James Leithart është emri i 28-vjeçarit nga Shtetet e Bashkuara, i cili la qytetin e Nju Yorkut për të jetuar në Shqipëri.

I riu nga Amerika jeton në qytetin e Pogradecit. Ai thotë se e do shumë vendin tonë aq sa ka realizuar edhe video vetëm për të treguar se Shqipëria është një vend shumë i bukur.

James ka ardhur në Shqipëri fillimisht dy vite më parë me babanë e tij dhe që nga ajo kohë u dashurua me vendin tonë.

I riu punon në një Universitet privat në Pogradec dhe bën video siç thamë edhe më lart për natyrën dhe trashëgiminë kulturore të Shqipërisë.

Në një intervistë ai ka thënë:

E vizitova Shqipërinë para dy vitesh, më pëlqeu shumë këtu. Jeta është fantastike këtu e dua shumë. Askush nuk ka tentuar të më përdorë, kam bërë shumë miq këtu.’’