/I dërgoi 20.000 eυro υ. αjzës së b υkυr që njohυ në Internet, 59-υ jeçαri zbυon atë që s’e kishte ρritur…

I dërgoi 20.000 eυro υ. αjzës së b υkυr që njohυ në Internet, 59-υ jeçαri zbυon atë që s’e kishte ρritur…

Një 59-vjeçar është “kërdisur” nga lekët nga një vajzë që ai njohu në internet. Dave Hazel ra në dashuri me një vajzë të quajtur ‘Linda Smith‘,

të cilën ai e njohu përmes një aplikacioni për njohje të reja në vitin 2012. 

Me kalimin e kohës, marrë/dhënia e tyre po ecte mirë dhe Dave po shpresonte që edhe të martohej me të dashurën e tij virtuale.

Gjatë kësaj kohë ai i kishte dërguar “Lindës” edhe rreth 17,000 euro të cilat ajo ia kërkoi pak e nga pak si formë ndihme për tu shpërngulur në Angli.

Por, duke qenë se kërkesat financiare të vajzës po rriteshin, 59-vjeçari arriti më në fund të

kuptonte se e dashura e tij nga Kanadaja në fakt ishte nga Afrika.

Hazel nuk e kishte takuar kurrë të dashurën e tij por, ai kishte folur me të në telefon dhe ishte i bindur

se ajo do të shpërngulej nga Kanadaja për të ardhur në Angli ku do të jetonin bashkë.