/I dërgon modelen burrit që ta pro vokojë, gruaja sho kohet nga reagimi i tij (VIDEO)

I dërgon modelen burrit që ta pro vokojë, gruaja sho kohet nga reagimi i tij (VIDEO)

Kjo video që do të shikoni më poshtë është tejet pro vokuese. Në të shfaqet një grua, e cila ka vendosur një modele për të pro vokuar të dashurin e saj.
Ai hyn në një supermarket dhe aktorja e filmave me puIIë të kuqe i pret rrugën.

Fillimisht djali nuk ia var, por pasi del nga supermarketi, vajza sek.si qëndron sërish para tij, e ndalon, e madje i thotë se mund t’i bëjë edhe favore sek.suaIe, pa e pasur aspak problem.
E gjithë skena filmohet nga kamerat dhe i tregohet të dashurës së djalit.

Si përfundon gjithçka? Me një surprizë të madhe që nuk është aspak siç e imagjinoni ju. Shiko videon me poshte.