/I doIën sheshit të gjitha/ Ja pse do ndahet Melanie Trump nga Presidenti i Amerikës: Arsyeja do t’ju Iejë me gojë hapur

I doIën sheshit të gjitha/ Ja pse do ndahet Melanie Trump nga Presidenti i Amerikës: Arsyeja do t’ju Iejë me gojë hapur

Donald Trump po i heq të gjithë ata që nuk e mbështesin, por a do të jetë në gjendje të mbajë pranë gruan e tij, Melania Trump?

Këtë pyetje shtron revista “The Sun” në artikullin e saj ku i bën edhe një analizë fakteve që tregojnë se me largimin nga Shtëpia e Bardhë, Melania do të ndahet nga presidenti amerikan.

E nëse ndodh diçka e tillë ish-modelja me origjinë sllovene, në bazë të kontratës së saj paramartesore do të marrë me vetë një shumë të majme prej 50 milionë dollarësh amerikanë.

Asaj do i jepet edhe kujdesi për djalin e tyre 14-vjeçar, Barron që ka pjesën e vet të shumës monetare, si dhe një rezidencë e përhershme dhe një shtëpi pushimi.