Lajme

I fυten ethεt PS/ KAS bën lëvizjen e bυjshme, ‘ripahet loja’ e madhe që mund të bëjë kthesën e madhe, PD-LSI me ‘zemër në dorë’

KAS ka bërë sot një lëvizje të bujshme pas kërkesave të herpashershme të bërë nga LSI dhe PD për shqyrtimin e materialeve zgjedhore për qarkun e  Beratit.

Kjo e fundit vendosi që KQZ të rihapë disa nga kutitë e Qendrave të Votimit në Berat, për të parë nëse ka shkelje në proceverbale dhe në materialet e tjera zgjedhore.

Ndërkohë që ndryshe nga sa kërkoi Partia Demokratike, në qarkun e Beratit nuk do të ketë rivotim,

me gjithë pretendimet e ngritura, se ka pasur blerje të votave, dhe manipulim nga partia në pushtet.