I fundit! TËRMETl Iëkund vendin, ja ku ishte EPlQENDRA

  0
  284

  Pak minuta më parë vendi ynë është go;ditur nga një tjetër të;rmet.

  Raportohet se Iëkundjet kanë qenë 3.1 b;allë dhe nuk janë ndier shumë në sipërfaqe të tokës.

  Ep;iqendra e tij ka qenë rreth 14 kilometra nga Vora. 

  Lëkundjet janë ndjerë në zonën e Durrësit, Kavajës, Krujës dhe lehtë në Tiranë.

  Që pas tër;metit 6.4 baIIë të 26 nëntorit që solli 51 vi;ktima dhe qindra të Iënduar, Iëkundjet e të;rmetit kanë qenë të vazhdueshme por jo të f;orta.