syntax error, unexpected '<', expecting end of file

I hapi teIefonin burrit, ajo që GJETl gruaja ishte shumë herë më e rëndë se TRADHTlA

Një grua e sapomartuar ka pasur dyshime se i shoqi e tra dhtonte, ndaj vendosi të shikonte celularin e tij. Por, pasi ka kontrolluar me imtësi, ajo është sh okuar nga ajo që ka zbuluar.


“Do doja të më kishte trad htuar”, tha ajo pasi pa imazhe të tur pshme të disa fë mijëve në celularin të shoqit.

Jane Gaskin, 47 vjece nga Birmingham u sho kua kur zbuloi por nografi të fë mijëve në celularin e të shoqit. Menjëherë ajo ka telefonuar poIicinë dhe ka dëshmuar atë që kishte parë.

David Huggins, shofer kamioni, u martua me Janë vetëm 10 javë para zbulimit të tme rrshëm të saj. Huggins më vonë u deklarua fajtor për katër ak uza pasi u ka bërë fë mijëve foto të tur pshme.

Por, gjërat shkuan edhe më keq për Jane, e cila vazhdon të mbetet e martuar me “mo nstrën” pasi të gjitha kursimet i kishte përdorur për dasmën dhe nuk e përballon dot di vorcin.

“Nuk e kisha idenë. Atij i humbi interesi për se ks dhe u bë shumë i fshehtë kur rrinte me celular në dorë, madje unë dyshova se ai kishte një gr ua tjetër.

I kontrollova celularin me idenë se do t’i gjeja foto me dikë tjetër, por ajo që gjeta unë ishte akoma më ke q.

Mendimi se jam martuar me një burrë të tillë vërtet me ka shka tërruar, por më k eq më vjen për fëmijët. Ata janë vikt imat e vërteta.

Dua ta shpërndaj historinë time për t’i paralajmëruar fe mrat që t’i den oncojnë njerëzit si David. Unë jam e shkatbërruar por kjo është gjëja e duhur për të ndaluar njerëz si ai”, tha Jane.