/I HARROl ρaratë në bankomat, SHlKONl çfarë ndοdh kur i shοhin Të tjerët (Video)

I HARROl ρaratë në bankomat, SHlKONl çfarë ndοdh kur i shοhin Të tjerët (Video)

Eksperiment interesant me para të nxjerra nga bankomati.

Sa prej jush u ka ndodhur të harroni t’i tërhiqni paratë nga bankomati?

Një probIem i tillë ndodh ku do në botë. Por, çfarë do të ndodhë me to nëse dalin nga bankomati dhe ju jeni larguar nga vendi i ngjarjes.

Një eksperiment i tillë është bërë nga një kanal në Youtube andaj shiheni rezultatin. SHIKO VIDEON KËTU