/I hëngri ushqimet mbi tavolinë, sjellja e qenit kur pronari i bërtet do ju shkrijë së qeshuri

I hëngri ushqimet mbi tavolinë, sjellja e qenit kur pronari i bërtet do ju shkrijë së qeshuri

I hëngri ushqimet mbi tavolinë, sjellja e qenit kur pronari i bërtet do ju shkrijë së qeshuri

Një burrë nga Paragould, Arkansas në SHBA ka publikuar një video, ku tregon momentin kur qorton qenin e tij pasi i ka ngrënë ushqimet që ndodheshin në tavolinë.

Pronari i bërtet qenit t’i afrohet derës për ta nxjerrë jashtë, ndërsa ai i frikësuar dhe i mërzitur nuk dëshiron të dalë dhe hedh hapat me “sloë motion”.

Gruaja e ka filmuar këtë situatë dhe pronari e publikon në “Instagram” duke shkruar:

“Momenti kur i ha ushqimet mbi tavolinë pasi mami dhe babi largohen nga shtëpia dhe ju e dini se çfarë do ndodhë më pas”.

Video do ju shkrijë së qeshuri!