/I hyri miza në të br endshme, prezantuesja ngre FUSTANlN para shikuesve

I hyri miza në të br endshme, prezantuesja ngre FUSTANlN para shikuesve

Të gjithëve u ka ndodhur t’i kapë pa.niku në momente të veçanta duke menduar se diçka u ka h.yrë nën rroba, por një prezantuese rumune ka shtangur shikuesit kur ng.riti fustanin dhe shfaqi të br.endshmet në transmetim live.

Illinca Vandici ishte para kamerës kur u kap nga p.aniku duke besuar se kishte një merimangë në të bre.ndshme. Ajo ngriti me lehtësi fustanin e hapur deri në bel, u kthye me shpinë nga kamera dhe bëri lëvizje të shumta në p.anik.

Prezantuesja u qetësua pak vetëm pasi një burrë, që ishte pjesë e emisionit, iu afrua për të parë nëse kishte me të vërtetë diçka në të bren.dshmet e saj. Gjithçka kaloi me një të qeshur dhe pasi Vandici rimblodhi veten, vazhdoi transmetimin live të emisionit “Ti ke stilin tënd”.

https://www.dailymotion.com/video/x6bx0n0