I jepte para çdo ditë vajzës së varfër, por ajo çfarë pa një ditë e la pa mend

0
400

Kjo video po që jep një mesazh shumë të fuqishëm në lidhje me atë se si mirësjellja kurdoherë kthehet në jetë.

Djaloshi i cili përkundër ndihmës që ofronte çdo ditë për njerëzit në lagjen e tij, nuk kërkonte asgjë në këmbim.

Por një ditë, ndodhi ajo e cila atij ia mbushi sytë me lot. Përkundër shumë gjërave, ai i jepte çdo ditë një monedhë vogëlushes e cila kërkonte lëmoshë së bashku me nënën e saj, duke mbajtur në dorë një letër në të cilën shkruante “Për edukim” .

Kur një ditë ai duke u afruar për të dhënë, e pa vetëm nënën duke mbetur i habitur se ku kishte vajtur vogëlushja.

Por me të kthyer kokën, e pa atë me uniformë të shkollës, edhe pse nëna e saj vazhdonte të kërkonte lëmoshë në rrugë.

Atë e donin të gjithë dhe nga ky gjest të gjithë u habitën duke e admiruar edhe më shumë. Për më shumë detaje, ndiqni videon më poshtë e cila është vërtetë edukative dhe prekë shumë zemra. Vërtetë, mirësjellja është çelësi i i shumë gjërave në jetë.