I keni ende në shtëpi? Këto janë sendet që duhet t’i zhdukni se ju sjellin ters

  0
  894

  E dini se ka disa sende dhe objekte, të cilat nuk këshillohet aspak t’i mbani në shtëpinë tuaj pasi ju sjellin fat të keq dhe energji negative?
  Thonë se një pasqyrë e thyer sjell ters, por ajo nuk është e vetmja që mund të shkaktojë probleme.

  Këto sende e objekte më poshtë do t’ju ndihmojnë të kuptoni se çfarë duhet të largoni menjëherë nga shtëpitë tuaja.

  1. Pllaka ose syze të thyera – Çdo send që është thyer mund të krijojë trishtim dhe shumë melankoli. Mirë është t’i hidhni ato dhe të merrni të reja. Do të ndikojnë ndjeshëm në humorin tuaj.

  2. Bimë artificiale ose lule të thata – Lule që tashmë janë bimë të thata dhe artificiale nuk janë rekomanduar kurrë, pasi u mungon jeta, prandaj nuk ofrojnë energji të mirë. Këto objekte do të ofrojnë një energji negative në shtëpinë tuaj.

  3. Rrobat shumë të vjetra ose të grisura – Nëse keni rrobat në gjendje të keqe, është mirë ti hidhni larg pasi nuk lejon që energjia të ripërtërihet në shtëpinë tuaj. A e dini se rroba e grisur largon dashurinë?