/I KËRKON NJË TË PASTREHU USHQIM, AJO QË NDODH DO JU BEFASOJË (VIDEO)

I KËRKON NJË TË PASTREHU USHQIM, AJO QË NDODH DO JU BEFASOJË (VIDEO)

I KËRKON NJË TË PASTREHU USHQIM, AJO QË NDODH DO JU BEFASOJË

Kjo video prekëse tregon momentin kur një person i pastrehë i ofron sanduiçin e fundit një të riu.

Jolah, një vlogger i njohur, u hoq si i uritur dhe i kërkoi një të pastrehu nëse mund t’i jepte ushqim.

Më poshtë shihni pamjet në Video: