/I kërkon shokυt ti ruajë g. rυan, ndοdh e ραpritυra me ÇlFTlN në Durrës! (Video)

I kërkon shokυt ti ruajë g. rυan, ndοdh e ραpritυra me ÇlFTlN në Durrës! (Video)

Një burrë i cili emigronte për të fituar para për familjen e tij kur është larguar i ka kërkuar shokut të tij të kujdesej për gruan.

Gazetarja e “Aldo Morning Show” raporton se pasi burri ka ikur gruaja ka nisur një lidhje me shokun e tij.

Sipas gazetares, ata janë dashuruar me njëri-tjetrin dhe gruaja i ka kërkuar burrit divorcin.  

SHIKO VIDEON KËTU