/I kërkuan t’ua tregojë GJlNJTE,gazetarja sportive reagon në mënyrë EPlKE

I kërkuan t’ua tregojë GJlNJTE,gazetarja sportive reagon në mënyrë EPlKE

Dje u zhvillua ndeshja e futbollit në kampionatin Serie A, ku Napoli priti Brescian.

Qershia mbi tortë e këtij takimi ishte prezentuesja e sportit Diletta Leotta e cila ishte prezente në stadiumin “San Paolo”.

Veshja dhe Iinjat e gazetares nuk mund të mos binin në sytë e tifozëve napoletanë, të cilët i kërkuan që të nxjerrë në pah GJOKSlN.

Padyshim që përgjigja e Leotës ishte negative, por ajo këtë kërkesë e mori me sportivitet dhe më pas i ka përshëndetur tifozët