/I kontroIIuan pjesët lNTlME në aeroport, SHlKONl reagimin e vajzës

I kontroIIuan pjesët lNTlME në aeroport, SHlKONl reagimin e vajzës

Ky është një ndër momentet më të sikIetshme që ka ndodhur ndonjëherë në ndonjë aeroport.

Një vajzë e quajtur Angela Rye po kalonte në aeroportin e Detroidit, kur kontrollorja i ka thënë të hapë k ëmbët.

“Nuk do më kontrollosh va.glnën, apo jo?”, i ka thënë vajza e çuditur. “Më duhet ta bëj”, iu përgjigj punonjësja teksa i f.ut duart.

Në ato momente vajza shp.ërthen në Iot dhe përfundon regjistrimi i videos. Video ka hapur debate të shumta nëse këto masa janë normale apo jo.

https://youtu.be/hpNwka6FeZ0