/I lanë në vaskë dhe u shtrinë të flenë, mb ytet vogëIushi 9 muajsh

I lanë në vaskë dhe u shtrinë të flenë, mb ytet vogëIushi 9 muajsh

I lanë vetëm në vaskën e banjës të mbushur me ujë, ndërsa nëna dhe babai ranë për të fjetur në dhomën ngjitur.

Tre vëllezër 9 muajsh, 2 dhe 3 vjeç, u lanë vetëm nga prindërit në vaskë duke u larë këtë të diel. Cameron, më i vogli rrëshqiti papritmas në ujë dhe nuk arriti që të diIte më.

Ai u gjet i paj etë në vaskë nga i ati Shawn Davis, 30 vjeç, i cili lajmëroi me ur.gjencë ndihmën e shpejtë. Kur mjekët mbërritën në shtëpinë e tyre në Hobe Sound, të Florida, SHBA, i dhanë ndihmën e shpejtë dhe e dërguan në spitaI, ku gjeti vde kjen pak më vonë.

Cameron gjeti vd ekjen i mb ytur, ndërkohë që dy vëllezërit, nuk kuptuan asgjë nga githë çfarë ndodhur.

Nëna e tyre Heather Clifford, 29 vjeç, tregoi se i la fëmijët në vaskë për 20 minuta vetëm, për tu shtrirë në shtrat, dhe kur u kthyen, i gjetën të pa jetë.

Paraprakisht dyshohet për ngjarje aksi dentale, ndërkohë që hetimet janë në vijim, teksa që të dy u arr estuan. /a.y/noa.