I lyen të dashurës mbathjet me spec djeges,ja cfare ndodhi kur i veshi (Video)

  0
  424

  Një i ri nga Shtetet e Bashkuara kishte vendosur të tallet keq me të dashurën, të cilës ia lyen brekët me sosin më të djegës të specave.
  Ai fillimisht ia kishte lyer brekët me sosin e djegës të specave, duke mos i treguar asaj asgjë.

  Pasi ajo u kthye në shtëpi ai i kërkoi që të dalin për vrapim, dhe kështu ajo u fut në dhomë për t’u përgatitur për vrapim. Dhe sikur ta dinte, veshi pikërisht ato brekë që ai ia kishte lyer me sosin e djegës të specave.
  Pas disa minutave ajo fillon të ndjej nxehtësi në trup, dhe në një moment e pyet të dashurin nëse i janë zhytur rrobat me diçka të kuqe që asaj i dukej si gjak.

  Por sa më shumë që kalonte koha, ajo ndjente dhimbje edhe më të madhe, dhe kështu filloi të vrapojë në sikleti duke mos ditur fare se çfarë po ndodhte, transmeton telegrafi. Ndërkaq, i dashuri i saj pasi u tall për disa minuta me të vendosë t’i tregojë të vërtetën, por reagimi i saj ishte tejet interesant.

  Pasi kthehen në shtëpi ajo fillon të derdh në të pasme qumësht duke menduar se do t’ia shuaj nxehtësinë që e ndjente në trup. Por më pas futet në tualet për ta bërë një dush…