/I merr telefonin të fejuarit, biseda e tij në WhatsApp e bën t’i bjerë kokës me gru.shte

I merr telefonin të fejuarit, biseda e tij në WhatsApp e bën t’i bjerë kokës me gru.shte

Një vajzë në Tiranë i ka marrë telefonin të fejuarit dhe ka ngelur tërësisht e habitur kur ka parë se çfarë mesazhet kishte në WhatsApp-in e tij.

Ajo vuri re se djali komunikonte me një vajzë të panjohur, të cilën e kishte takuar në pub dhe për më tepër i mohonte asaj lidhjen që bashkë kishin prej kohësh.

Mesa duket disa meshkuj hiqen si beqarë kur dalin me shokët për jetë nate dhe mashtrojnë vajza të tjera. Më poshtë tekstin e bisedës publikuar nga InTv.