I mori SHPlRTlN vajzës dhe e GROPOSl në oborr, dënohet me bu rg përjetë shqiptari në Greqi

0
240

Gjykata e Thesprotise në Greqi, ka dë nuar me bur gim të përj etshëm shqiptarin Aleko Petro, i cili v r au vajzēn e tij.

K rimi i rë ndë ndodhi në janar të 2019-ës në Korfuz, kur 52-vjeçari nga Berati pasi vr au vajzën e tij, Anxhelina Petro, e va rr osi atë në oborrin e shtëpisë ku jetonte.

Dëshmitarë në seancën gjyqësore ishte i dashuri afgan i Anxhelinës dhe gruaja që e kishte pagëzuar atë.

Nëna e vajzës, e cila jeton në Berat, nuk mundi të shkonte në gjyq për shkak të ndalimit te hyrjes ne Greqi nga situata e pan demisë.