/I NGACMOl vajzën e mitur, babai nga Lushnja bën për spitaI PERVERSlN

I NGACMOl vajzën e mitur, babai nga Lushnja bën për spitaI PERVERSlN

Pasi dyshoi se një 43- vjeçar i ng   acmoi vajzën e mitur 17-vjeçe sek sualisht, babai i vajzës, 54-vjeç, e ka rrahur keqazi me grushte.

Për këtë arsye 54-vjeçari u ar     restua nga autoritetet.

Ndërsa 43-vjeçari u ndalua për veprat penale “Ngac   mimi s    eksual”, “Pla   g    osja e lehtë me dashje”, “Ar   mëmbajtja pa l  eje” dhe “Mbajtja pa leje e ar   mëve të ftohta”.

Gjatë kontrollit personal atij iu gjet dhe sekuestrua një kap   sollë det  onatore e papl   asur,  ar  më g  jahu dhe një t   hikë.

Të dy ndodhen në s    pitalin e Lushnjës, nën kujdesin e mjekëve.