/I ngeIi FlKSlM motra shokut, HlSTORlA e çiftit shqiptar

I ngeIi FlKSlM motra shokut, HlSTORlA e çiftit shqiptar

Emisioni “Iufta e nuseve”, ishte i shumëpritur nga të gjithë teleshikuesit e që këtë vit mban edicionin e 5.

Tre çifte simpatikë morën pjesë në garë dhe komentuan e vlerësuannë çift dasmat e njëri-tjetrit.

Çifti i parë që hapi garën ishte Besarta dhe Eni, një çift dhuruan shumë pozitivitet.

Çifti i dytë ishte Xhulia dhe Brenaldo të cilët kishin një histori da;shurie 13-vjeçare.

Dhe çifti i tretë ishte Juna dhe Devisi. Ata janë njohur nga vëllai i Jonës dhe kanë rënë në dashuri.

Dasma e tyre ishte një dasmë shumë elegante, e organizuar dhe kuruar në detaje nga Ami Event. Juna dhe Devisi morën 101 pikë dhe u shpallën çifti fitues.