/I ng riti të gjithë në këmbë të përl.otur! Djali AUTlK dhe i v erbër fiton ‘America’s Got Talent’, zëri i tij është i pab.esueshëm (Video)

I ng riti të gjithë në këmbë të përl.otur! Djali AUTlK dhe i v erbër fiton ‘America’s Got Talent’, zëri i tij është i pab.esueshëm (Video)

Udhëtimi i gjatë i Kodi Lee përfundoi me sukses. 23-vjecari i ve.rbër dhe au.tik mori fitoren e sezonit të 14-të të “America’s Got Talent”.

“Ndihem shumë i emo.cionuar. Është e pab.esueshme”, tha Kodi në skenë pasi mësoi për fitoren.

Në performancën finaIe, ai këndoi këngën “You are the reason” në bashkëpunim me Leona Lewis dhe Cher.

Për fitoren, Kodi Lee do të shpërbl.ehet me cmimin e 1 milionë dollarëve.

Kodi u kthye në fenomen që në maj kur dha performancën e parë, duke lënë pa fj.alë jurinë dhe publikun. Ai këndoi këngën e Leon Russell, “A song for you”.