/I premtoi i dashuri që do festonin Shën Valentinin në Dajt/ Vajza shqiptare tenton t’i japë fund jetës: Nuk e mbajti fjalën ai

I premtoi i dashuri që do festonin Shën Valentinin në Dajt/ Vajza shqiptare tenton t’i japë fund jetës: Nuk e mbajti fjalën ai

Një ngjarje e pazakontë është regjistruar ditën e sotme në Tiranë, ku një 22-vjeçare për shkak se i dashuri i saj i cili i kishte premtuar se ditën e Shën Valentinit do shkonin ta festonin në Dajt dhe nuk e mbajti fjalën, ajo vendosi t’e vd ese.

Sipas Gazetës “Si” e reja mori th i kën e kuzhinës dhe p r eu da marët e dorës së majtë, por më pas u p endua dhe telefoi të dashurin, duke i kërkuar nd ihmë për ta çuar në sp ital. Çështja u raportua nga mjekët menjëherë sapo e reja ka mbërritur në s pital.

22-vjeçarja pohoi para policisë se:

Jam e ndjeshme. Më premtoi se do festonim në Dajt, por më pas tha që makina rr ez ikonte të rrës hkiste. Shkuam në shtëpinë e tij. kemi dy vjet të lidhur. Nuk më de tyroi askush, ishte një çast për të cilin u pe ndova menjëherë.


Në spi tal së bashku me S. R gjendej edhe i dashuri i saj, që i pyetur nga komisa riati përkatës tha se e anuloi xhiron në Dajt për faj të dëborës, por e dashura e tij u gr ind dhe i kishte kërkuar ta kthente në banesë.