/I prezanton da shnores gruan si motër, pas 4 muajsh vajza nga Tirana e bën t’i BlERË kokës

I prezanton da shnores gruan si motër, pas 4 muajsh vajza nga Tirana e bën t’i BlERË kokës

Një 30-vjeçar po e pëson si mos më keq veprimin e tij të tur/pshëm të trad/htisë martesore.

Atij tashmë do t’i duhet të përballet me drejtësinë, pasi e dashura e ka kallëzuar për mas/htrim.

30-vjeçari ishte i martuar dhe babai i një fëmije 7 muajsh, por me sa duket, bashkëshortja nuk i ka mjaftuar e i ka hedhur sytë nga një vajzë më e re në moshë se ai.

Vajzës nga Tirana i ka thënë se jetonte në një shtëpi me motrën dhe nipin e tij (bashkëshorten dhe të birin).

Ndërsa kishin kaluar rreth 4 muaj bashkë, vajza arrin të kuptojë nga miqtë e tyre të përbashkët se njeriu që kishte nisur të dashuronte, ishte masht/rues.

Ajo nuk e ka menduar dy herë por i ka bërë direkt ka/llëzim në po/lici, nën ak/uzën e mash/trimit.