/I ra të FlKËT në shesh! Bora që mbante fIamurin kuqezi nuk është motra e Klodian Rashës

I ra të FlKËT në shesh! Bora që mbante fIamurin kuqezi nuk është motra e Klodian Rashës

Vetë familjarët e 25-vjeçarit, kanë reaguar pas lajmeve në media dhe janë shprehur se nuk e njohin fare vajzën.


TIRANË– Bora Rasha, vajza që në protestë u prezantua si motra e Klodian Rashës, nuk ka asnjë lidhe familjare me 25-vjeçarin që u vra nga efektivi i policisë.

Vetë familjarët e 25-vjeçarit, kanë reaguar pas lajmeve në media dhe janë shprehur se nuk e njohin fare vajzën.

Vajza që shikoni në foto tha sot në shesh, para të gjitha mediave se i dhimbte shpirti për vëllanë e humbur.

Ajo mbante në dorë flamurin kuqezi dhe tha se ai personifikonte gjakun e Klodianit.

Por siç duket ka gënjyer.