/I riu aktron: “Nuk kam para për mjekimin e vajzës”, ajo çfarë bën i pastrehi do të ju nxerrë lotët (Video)

I riu aktron: “Nuk kam para për mjekimin e vajzës”, ajo çfarë bën i pastrehi do të ju nxerrë lotët (Video)

Ky djalosh ka bërë një eksperiment me një të pastrehë dhe është me të vërtetë emocionuese!

Djaloshi fillimisht i kishte lënë në qantën e të pastrehit disa para dhe pastaj afër tij kishte ‘aktruar’ se është duke folur në telefon, transmeton lajmi.net

Në telefon fliste se vajza e tij është e sëmurë dhe nuk ka para për mjekimin e saj, ndërsa ajo çfarë ka zgjedhur të bëjë i pastrehi, do të ju lë pa fjalë.

Njerëzit në komentet e tyre janë ndjerë të emocionuar dhe janë prekur shumë nga veprimi i lypësit, shikoni videon.