/I riu shqiptar lë vendlindjen: Më faI nënë që po iki, por këtu nuk kam rrugdaIje

I riu shqiptar lë vendlindjen: Më faI nënë që po iki, por këtu nuk kam rrugdaIje

Xhavit Idrizi nga Sllupcani ka lëshuar vendlindjen dhe në mungesë të perspektivës këtu, eshte nisur drejt vendeve perëndimore. Me ketë rast ai ka bë një dedikim emo.cional në facebook, duke shprehur dhi.mbjen e nd.arjes nga nêna, vendlindja dhe familja.

“Me faI nane se po te mer.zis, por po lyp nevoja per me ik, drejten ta them se nuk e di ku do shkoj e ku do ndaloj”, ka shkruar Idrizi në facebook, njofton Gazeta Lajm.

Fshati Sllupçan është një ndër fshatrat me të go.ditura ne komunen e Likoves nga dukuria e migrimit. Keshtu ku fshat, qe ishte cerdhe e UÇK-së në vitin 2001, tani ka mbetur pa pjesën më të madhe të rinisë.