I riu shqiptarë u lidh me 70-vjecarën e pasur për ta bërë me letra zvicerane, nuk do ta besoni çfarë i ndodhi!

0
554

Kur vjen puna tek letrat për te jetuar shqiptarët nuk i thonë jo asgjëje madje nuk e kanë problem edhe moshën.

Rasti më i freskët ishte dje me një të ri shqiptarë që ishte i martuar me dy fëmijë, donte të martohej për letra me një të moshuar 70-vjecarë.

Mirëpo loja e tyre u zbuluar nga gjykata zvicerane dhe shqiptari ngeli me gishte ne gojë pasi pritet edhe të d.ënohet, sepse ka mashtr*ar autoritete e larta shtetërore.

E moshuara ishte mjafte e pasur zotëronte vila dhe para në bankë, i riu kujdesej për të dhe kjo u verifikua se kosovari kishte një tjetër familje që jetonte në Kosovë dhe prej kësaj ai doli blof në man*pulimin që kishte menduar.