November 30, 2023
Lajme

I riu zhytet brenda në lumë dhe gjen një kuti, nuk u beson syve kur sheh brenda (Video)

Një i ri nga Shtetet e bashkuara ishte në kërkim të një thesari në thellësitë e lumit të Kolombit.

Si fillim ai gjeti një medalion dhe më pas disa vegla të tjera, përfshirë edhe monedha.

Kur shikoi më vonë një kuti të zezë, ai u habit pasi mendoi se fati i buzëqeshi dhe mund të ishte një thesar,.

Por kur e pa se çfarë ishte donte të dilte menjëherë nga aty.

Ngjitur me kutinë e zezë ishte një etiketë me shkrim:

Ishte hiri i një personi, që pasi ishte djegur ishte hedhur në lumë.

Video është publikuar vetëm pak ditë më parë dhe po thyen rrjetin.

https://youtube.com/watch?v=cQ8ia7PejfY%3Ffeature%3Doembed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *