/I SHlTl vi rgjërinë biznesmenit 58-vjeçar për shumën e majme, e reja tregon si e mori vendimin

I SHlTl vi rgjërinë biznesmenit 58-vjeçar për shumën e majme, e reja tregon si e mori vendimin

Një 19-vjeçare ka shitur vir.gjërinë e saj për 1.2 milion Euro, përmes një agjensie famëkeqe shoqërimi online.

Ekaterina, e cila është e regjistruar si Katya në “Escorts Cinderella”, është me origjinë nga Ukraina veri-lindore.

Ajo aktualisht banon në Shtetet e Bashkuara.

Në dhjetor agjensia zbuloi që ajo planifikoi të shiste vir.gjërinë e saj, e cila u verifikua nga një mjek.

Këtë javë ajo pohoi se ia kishte shitur vir.gjërinë një biznesmeni nga Mynihu

58 vjeç, i cili është pronar i disa palestrave në të gjithë Evropën.

Ai pagoi plot 1.2 milion Euro për 19-vjeçaren, e cila tha se ajo ka planifikuar që këto para t’i shpenzojë në udhëtime luksi dhe në një jetë të mirë ku nuk do t’i mungojë asgjë.