December 1, 2023
Lajme

I thanë ke dhe dy νite jetë/ Gruaja hαbit mjekët: Shërohet vetë nga sëmυndja e ligë

Një 40-vjeçare britanike ka habitur mjekët që po trajtonin kur shpëtoi veten nga ka nceri.

Edhe pse nuk kishte pirë kurrë duhan në jetën e saj, Kate Malvenan u diagnostikua më 3 tetor të vitit 2018 me ka ncer më mushkëri.

Më vonë, gjatë trajtimit, 40-vjeçares i dhanë mjekët një tjetër lajm aspak të mirë.

Tum ori i saj ishte përhapur nëpër organe të tjera të trupit, dhe sipas mjekëve, asaj i kishin mbetur vetëm 24 muaj jetë.

E vendosur për të mos u dorëzuar, Kate mblodhi të gjitha kursimet e saj dhe u nis për në Meksiko për një mjekim alternativ.

Ajo u mjekua në një qendër të quajtur ‘Hope4Ca ncer’ dhe pagoi rreth £35,000 për një program tre javor.

Kur u kthye për vizita, ka nceri i saj ishte zvogëluar në 75% të masës së tij ndërsa nuk kishte më gjurmë të tum orit në nyjet limfatike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *