/I VDlQ gruaja, burri bën veprimin e HABlTl dynjanë (Foto)

I VDlQ gruaja, burri bën veprimin e HABlTl dynjanë (Foto)

Një bujk në Angli mbolli mijëra pemë në fushën mbrapa shtëpisë së tij – por la një zonë në formë zemre në mes, të drejtuar nga shtëpia e fëmijërisë së gruas së tij.

Dhe siç tregojnë fotografitë më poshtë, gjesti i tij romantik tani ka marrë formë të përsosur pas rritjes së pemëve, transmeton Gazeta Express.

Tani kjo është një oazë në të cilën Winston ulet dhe kalon kohën e tij duke e kujtuar atë.