/“I VERBËRl” i kërkon ndihmë vajzës bukuroshe, por SHlKONl çfarë ndodh! (VIDEO)

“I VERBËRl” i kërkon ndihmë vajzës bukuroshe, por SHlKONl çfarë ndodh! (VIDEO)

Një djalë ka vendosur të bëjë një eksperiment social. Ai hiqet si i verbër dhe kërkon ndihmë te një vajzë që t’i marrë një tufë parash që ka në çantë.

Një djalë ka vendosur të bëjë një eksperiment social. Ai hiqet si i verbër dhe kërkon ndihmë te një vajzë që t’i marrë një tufë parash që ka në çantë.

Vajza bën sikur e ndihmon dhe ia merr paratë dhe thotë se aty nuk kishte asnjë para. Më pas djali i kërkon asaj që të dalin bashke, por ajo refuzon duke thënë se ka një të dashur.

Pas këtij momenti djalit i bie telefoni dhe vajza e ndihmon që t’i përgjigjet. Ajo dëgjon në bisedë se ai kishte fituar 40 mijë dollarë në një çështje ligjore. Pas këtij momenti vajza ndryshon mendje dhe pranon të dalë me të, por djali i çj.err maskën./Gazeta Prishtina/

Ndiqeni videon më poshtë

https://youtube.com/watch?v=dZ7Bic2YZNg%3Ffeature%3Doembed