/I vunë emrin e të atit, SHlKONl sa është rritur Azem Hadajari i riu dhe bën një jetë Iuksoze

I vunë emrin e të atit, SHlKONl sa është rritur Azem Hadajari i riu dhe bën një jetë Iuksoze

Azem Hajdari Junior është djali i deputetit të ndjerë të PD Azem Hajdari.

Mjaft i ri në moshë, por me një pasion për mjetet e shtrenjta dhe jetën luksoze, i riu Hajdari ka rënë mjaft në sy në rrjetet sociale.

Duke u nisur edhe nga pamja e jashtme, djali i të ndjerit Azem Hajdari shpenzon shuma marramendëse për atlete të firmave të shtrenjta që vlerësohen nga 500-1000 dollarë.

Ai ka një tatuazh të madh që i mbulon pjesën e parakrahut dhe të krahut të majtë.

Është një prej pasanikëve të rinj të kryeqytetit, frekuentues i pubeve më me emër në Tiranë, gjithnjë i gjendur në zonën VIP.

Nuk dihet nëse i riu do të vendosë më vonë të ecë në gjurmët e të atit dhe t’i bashkohet politikës, ashtu si edhe motra e tij e madhe, deputetja e PD-së Rudina Hajdari.