/I VURl gj obë për parkimin/ Shoferi bën për spitaI poIicin, i th yen nofuIIën (EMRAT)

I VURl gj obë për parkimin/ Shoferi bën për spitaI poIicin, i th yen nofuIIën (EMRAT)

Policia e Shkodrës ka shpallur në kërkim Indrit Shtegun, i cili ak uzohet se ka rr ahur në mënyrë br.utale efektin e Rrugores, Hysni Idrizi.

Mësohet se ngjarja e rëndë ka ndodhur pasditen e djeshme, në qendër të qytetit të Shkodrës, në lagjen “Parrucë”. Pasi, Indrit Shtegu, parkoi kundrav.ajtje mjetin triçikël në lagjen Parrucë, në një parkim dysh, menjëherë efektivi i policië i vuri gj.obë, por kjo e fundit nuk u pranua nga drejtuesi i mjetit.https://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-3203497460277976&output=html&h=430&slotname=9843253086&adk=1518374632&adf=254364267&w=412&rafmt=11&psa=1&guci=2.2.0.0.2.2.0.0&format=412×430&url=https%3A%2F%2Fjxfpaintingservice.ca%2F&flash=0&fwr=1&wgl=1&tt_state=W3siaXNzdWVyT3JpZ2luIjoiaHR0cHM6Ly9hZHNlcnZpY2UuZ29vZ2xlLmNvbSIsInN0YXRlIjowfV0.&dt=1602243745330&bpp=24&bdt=1804&idt=705&shv=r20201007&cbv=r20190131&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&cookie=ID%3D60d1d363d32bb6b2%3AT%3D1592373290%3AS%3DALNI_MbHf6_G3TieIlxgeNWJlNd5GxIEhw&correlator=2290177235616&frm=20&pv=2&ga_vid=834863688.1592373287&ga_sid=1602243746&ga_hid=2141842498&ga_fc=0&iag=0&icsg=563534782217408&dssz=43&mdo=0&mso=0&rplot=4&u_tz=120&u_his=1&u_java=0&u_h=892&u_w=412&u_ah=892&u_aw=412&u_cd=24&u_nplug=0&u_nmime=0&adx=0&ady=1071&biw=412&bih=756&scr_x=0&scr_y=0&eid=42530671%2C21066973%2C21067689&oid=3&pvsid=4267476002698566&pem=408&ref=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F&loc=https%3A%2F%2Fwww.korrieri.com.al%2F2020%2F10%2Fi-vuri-gj-obe-per-parkimin-shoferi-ben-per-spital-policin-i-th-yen-nofullen-emrat%2F%3Ffbclid%3DIwAR0nS9yH-FQNKe_zTEfD-7J58hzGl0WJY-7OtPNNpRgPf2udKL4QCMAa7jc&rx=0&eae=0&fc=900&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C412%2C0%2C412%2C756%2C412%2C756&vis=1&rsz=%7C%7CoEebr%7C&abl=CS&pfx=0&fu=8320&bc=31&ifi=1&uci=a!1&btvi=1&fsb=1&xpc=F6V24pfqDF&p=https%3A//www.korrieri.com.al&dtd=787

Shtegu nisi të de.batojë me policin dhe më pas e go.diti me gr.ushte në fytyrë, duke i shkaktuar dëm.time të mëdha. Efektivi u dërgua në spitalin rajonal të Shkodrës nga ku mësohet prej bluzave të bardha se ka të th.yer nofullën.

Ndërkohë familjarët e Shtegut kanë deklaruar në polici, se ky i fundit ka probleme të shëndetit me.ndor. Mbi të rëndon vepra p.enale “g.oditje për shkak të detyrës ndaj punonjësit të policisë” si dhe “kundërshtim me forcë i punonjësit të policisë”.