syntax error, unexpected '<', expecting end of file

I zë PRlTË burrit tek dera e hοteIit ne Shkoder, gruaja përfundon në spitaI nga pamjet…!!!

Një ngjarje e rë ndë për jetën dhe qet ësinë shpirtërore të një gruaje nga Shkodra ka ndodhur pak muaj më parë,

por që vetëm sot në ditën e gruas, ajo ka vendosur të flasë Zonja e cila nuk dëshëron të identifikohet, ka pë rje tua r një eksperiencë në kufij të e të pabesu eshm es. 

Ajo kishte prej kohësh dy sh im e se bashkëshorti i saj me profesion p ol ic e tra dhë to nt e, por kurrë nuk ia kishte marrë mendja se më kë.

Kur bashkëshorti i tha se do të shkonte me shërbim në Pukë, ajo shfrytëzoi momentin dhe arriti të marrë mesazhet e tij në Whatsap.

Aty zbuloi se i shoqi do të shkonte në të vërtetë në një ho tel pranë Shkodrës. Kaq mjaftoi dhe zonja u bë gati për ta ka pur me presh në duar.

Ajo i shpjegoi ha lli n një punonjësi të hotelit i cili pranoi t’i jepte çelësat e dhomës ngjitur me të bashkëshortit.

Zonja u fut dhe pas pak kohësh arriti që nëpërmjet ballkonit të shohë se çfarë bëhej në dhomën ngjitur.

E përgatitur për t’u përba llur me të dashurën e bashkëshortit, ajo u sh o k ua dhe i ra të

fikët kur pa se ai nuk ndodhej në krahët e një femre n.u d.o, por ishte në shtrat me një mashkull. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *